Hey jongens! Is er iemand die wil daten met een lief meisje?

Hallo! Heb niet echt een idee hoe dit hier aan te pakken..  Ben een jong, lief blond meisje van 20 jaar en het is de eerste keer dat ik dit ( op een datingssite ) ga proberen. Dus, lieve jongens, heb een beetje geduld en vergeef mijn maagdelijkheid met het gebruik en omgaan van deze manier van “daten”. Laten we toch maar eens een poging wagen :-) Hallo, (nogmaals) mijn naam is Benthe, en ik ben een lief meisje van 20 uit Limburg.  Studeer momenteel nog, en hoop dat toch nog even te doen. Dat houd wel in dat ik niet veel hobby’s meer uitoefen, ga liever een stapje zetten in de wereld met vriendinnen, of natuurlijk gewoon wat chillen . Zou wel graag een leuke jongen leren kennen, die ook nog studeerd of er toch begrip voor kan opbrengen. Natuurlijk eerst daten. Gezellig praten enzo..

Gho, wat zou je nog van me willen weten.. Ben een niet-roker, heb geen piercings of tattoos. Heb blonde haren en grote bruine ogen. Ben gewoon een lief meisje dat wil daten. Maar daar kan je pas achter komen als je da stap waagt. Ben jij een leuke, lieve jongen die ook studeerd of wel een meisje wil steunen die dat doet. Ben je 20 jaar of ouder en zie je het zitten om met een lief meisje op dat te gaan?  Zo samen gezellig praten, elkaar beter leren kennen. Daar zullen waarschijnlijk meerdere dates voor nodig zijn. Maar dan kan je zelf ontdekken dat ik een lief meisje ben. Samen chillen en zo? Begin met mij gewoon een gesprek, we zien wel verder.. Tot binnenkort? Benthe x

Blond single meisje

Blond single meisje van 20 zoekt lieve jongen?

Een reactie op “Hey jongens! Is er iemand die wil daten met een lief meisje?

  1. Hoi Benthe,

    Ik ben Frederik en was wat aan het rond kijken op internet en botste hier toevallig op jouw mooie post. Ik heb geen idee hoe oud hij is en of je nog steeds op zoek bent? Maar wie niet waagt niet wint zeker … En anders houden we er mss toch op zijn minst een mooi gesprek aan over he haha. Ik lees ook dat je nog studeert in Limburg dat is mooi want ik heb daar ook gestudeerd. Ondertussen werk ik nu al wel maar ik kan nog wel begrip op brengen voor studenten :-). Voor de rest vraag je maar als je nog meer zou willen weten?

Leg contact met deze single ...