Jonge meid is op zoek naar een vaste relatie! Waar hangt mijn lover?!

Hoyhoy! Ik ben een gezellige jonge meid, en hoop hier een gezellige jonge man tegen te komen! Als je hier verder leest en het bevalt je wel, contacteer me dan ook? Ben echt op zoek naar een relatie, niet naar one night stands.. dus vieze mannetjes hoeven niet te reageren! Enkel serieuze mannen die het ook een beetje moe zijn de eenzame te zijn tussen allemaal koppeltjes 😉 Eindelijk iemand om mee naar de film te gaan of iets romantisch te gaan eten.. Kijk er al naar uit!

Blonde single meid

Ik ben opzoek naar vaste relatie, liefst iemand uit de regio van Denderleeuw

Zal me even voorstellen misschien? Ben een jonge meid van 23 jaar oud en ben afkomstig van Deinze, Oost-Vlaanderen. En ben op zoek naar een jongen of man voor vaste relatie! Zoals je kan zien ben ik een goedlachse blonde jonge meid, met bruine ogen en ik ben slank gebouwd. Ik heb een leuke baan en veel vrienden (die allemaal een vriend of vriendin hebben!) Als jonge meid hou ik natuurlijk van uitgaan, winkelen, roddelen en naar de cinema gaan, maar daar merk ik het weer hoe hard ik een vriendje mis.. Ben echt op zoek naar een relatie! Eigenlijk heb ik nu praktisch alles om gelukkig te zijn, leuke baan, gezelligheid met de vrienden, het enige dat ik mis is een lover?! Waar hang je uit mijn droomprins? Je kan mij meestal wel vinden op feestjes , dus kunnen we elkaar misschien daar ook eens ontmoeten?

Waar ik naar op zoek ben in een man? Eum.. Graag had ik een zachte lieve en leuke man ontmoet van tussen da 21 en 33 jaar oud die wel nog van uitgaan houd en natuurlijk ook wil gaan voor een vaste relatie! Ik ben misschien nog maar een jonge meid voor sommigen maar weet wel wat ik wil in het leven.. En momenteel is het een man die klaar is om de volgende stappen te nemen als alles klikt en vlot gaat, hoop ik ook snel aan kindjes te beginnen 😉 maar eerst nog een beetje oefenen misschien! Lieve groetjes x

Leg contact met deze single ...