Single vrouw zoekt een nieuwe vaste relatie

Hey single mannen! Ik ben een jonge single vrouw die zich hier bloot geeft (goed gevonden he) in de zoektocht naar een nieuwe man.. Ben niet zozeer op zoek naar een nieuwe man, een gewone, stoere en sexy exemplaar doet het ook goed 😉 Misschien merk je al dat ik een spontane, meid ben met een gevoel voor humor. Ik ben dan wel een jonge single vrouw maar ben heel passievol en eventueel op zoek naar een vaste relatie..

Als single vrouw weet ik wat ik zoek in een vaste relatie.

Jullie hebben ook al een streepje voor op mij, aangezien jullie al weten hoe ik eruit zie.. Mocht je de foto niet kunnen openen of hem niet duidelijk vinden.. Ben een geile meid met een gemiddeld postuur, ben een meter zevenenzestig groot en ben mooi voorzien van een D-cup. Ben altijd een goedlachse jonge single vrouw met bruine halflange haren en bruine grote ogen. Zo, iedereen op de hoogte! We zijn hier uiteindelijk omdat ik op zoek ben naar een nieuwe uitdaging op gebied van mannen.. Tot nu toe heb ik altijd pech gehad.. Mijn eerste vriendje (van mijn 14 tot 16) liet me vallen omdat ik iets zwaarder werd, en de volgende bedroog me met mijn beste vriendin! Momenteel ben ik al 2 jaar happy single en vind het wel tijd om iets te veranderen, maar nu eens op een andere manier! Misschien best om eerst met een paar kandidaten te proberen voor we beslissen de volgende stap te zetten! Wie ziet het zitten eerst eens af te spreken en elkaar op alle gebied te leren kennen, maar ook openstaat voor eventueel een vaste relatie te beginnen.

Begrijpen jullie waar ik heen wil? Hopelijk zijn er leuke jongens die mijn standpunt snappen en zich er kunnen in vinden.. Ben het wel wat moe een jonge single vrouw te zijn.. Ik hoor of lees het wel, stel me niet teleur.

single vrouw uit antwerpen

ik zoek een vaste relatie partner in de regio Antwerpen

Een reactie op “Single vrouw zoekt een nieuwe vaste relatie

  1. Pingback: Jonge single vrouw zoekt man voor vaste relatie op te bouwen

Leg contact met deze single ...