Oudere dame zoekt single reis partner voor vakantie.

Je kan je misschien een beetje vinden in mijn verleden en eenzaamheid.. Ben een rustige dame van 69 jaar die, net als zovelen, al een heel leven heeft geleefd.. Gewerkt, getrouwd, kinderen etc.. Maar eens dat allemaal achter de rug is blijft er enkel een eenzame oma over! Heb nog een lange relatie gehad, maar mijn partner is recent overleden na een slepende ziekte… Zoek nu een nieuwe leuke single reis partner.

single reis gezelschap

Ik zoek een leuke single reis partner voor enkele droomreizen waar te maken.

Klinkt wat raar ja, single reis partner, maar dat is in eerste instantie wel waar ik naar op zoek ben.. Mijn voorouders kwamen van Groot-Brittanië, dus het ligt me nauw aan het hart en probeer er zoveel ik kan naartoe te reizen. Meestal via het kanaal, maar ook graag met de veerboot. Zelf woon ik in Gent (Oost-Vlaanderen). Mijn andere bezigheden momenteel, als eenzame oma, zijn theater, musicals en orkest optredens, lezen en natuurlijk ook familie bezoeken. Thuis kan ik echt genieten van een lekker wijntje in de zetel en heel af en toe een sigaar, dat brengt herinneringen naar boven;. Mijn overleden partner rookte die, en denk er af en toe graag eens aan terug! Ben verder een rustige dame, slank gebouwd en heb grijze ogen en haren. Heb geen irritante gewoontes verder en ronk ook niet ( wat wel handig weten is als reis partner!) Ik geniet van kleine dingen maar voel me nu veel de eenzame oma..

Zoek hier een leuke, lieve en ook interessante single reis partner, die ook wel van een wijntje op de bank houd en af en toe eens een sigaar aansteekt.. Lijkt het reizen naar de Britse eilanden iets voor jou? Ik geef je graag een gepersonaliseerde rondleiding! Als je van het leven geniet, ben je en gepaste reis partner voor deze rustige dame!

2 reacties op “Oudere dame zoekt single reis partner voor vakantie.

  1. Twitter, google plus, facebook zijn voor mij onbekenden. Je lijkt me een lieve vrouw die ik graag eens zou ontmoeten. Ik woon in Oostakker, dus vlakbij jou. Mocht je me willen ontmoeten dpw53@skynet.be of een belleke naar 0473787497

Leg contact met deze single ...