Oudere gescheiden vrouw wil graag haar drukke sociale leven ontvluchten met een lieve man…

Hallo, mijn naam is Lila. Ik ben een oudere vrouw van 53 jaar.. Woon op een leuk appartement in Loonbeek (Vlaams-Brabant), samen met mijn trouwste vriend 😉 mijn Hond Atlas! Ben een oudere gescheiden vrouw zonder kinderen, die rol neemt Atlas ook graag op zich. Ben slank gebouwd en verzorgd. Heb blonde halflange haren en bruine ogen.. Zoek toch een mannelijk persoon om de stilte in mijn appartement te doorbreken..

gescheiden vrouw zoekt lieve man

ik wil mijn drukke sociale leven ontvluchten.

Ik geniet van de kleine dingen in het leven, fietsen of wandelen in de natuur (het pajottenland is een aanrader!) iets gaan eten met vrienden of op bezoek bij familie, een uitstapje of iets gaan drinken, ben wel niet het café-type.. Ik wil altijd liefst iedereen plezieren, maar helaas is dat onmogelijk.. Een gescheiden vrouw heeft nog een druk sociaal leven hoor! Maar als oudere gescheiden vrouw zoek ik toch iets meer in dat sociale leven, ik mis echt iets.. Sterke armen om me te knuffelen, een warm lichaam om tegenaan te vleien.. Een leuke man dus die wat hetzelfde wil als ik.. Die dezelfde interesses heeft en ook graag geniet van het leven.. Een verzorgde man, niet te oud, niet te jong en graag met dieren omgaat..

Is deze beschrijving op uw lijf gegoten, en kan een oudere dame uw hart wat sneller laren slaan? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen.. Een oudere gescheiden vrouw is er twee waard haha. Tot binnenkort!

Leg contact met deze single ...